Business controller – assistent accountant

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière?!

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een business controller die een aantal middelgrote klanten als sparringpartner ondersteunt in hun bedrijfsvoering en die ook als zelfstandig assistentaccountant kan functioneren met affiniteit en interesse voor accountancy en fiscaliteit.

Heb jij een hands-on en no-nonsense mentaliteit om onze klanten doelgericht en proactief te adviseren binnen een organisatie waar groei en ontwikkeling centraal staat? Dan zijn wij opzoek naar jou! Je komt te werken in een jonge, enthousiaste club professionals.

Wat ga je doen?
Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn het begeleiden en proactief adviseren van klanten die administratief online werken. Je signaleert de ontwikkelingen die kunnen bijdragen aan de optimalere bedrijfsvoering. Je bent sparringpartner/klankbord voor de dagelijkse gang van zaken bij onze klanten en haalt daar energie uit. Niet alleen het aanbieden, maar voornamelijk het integraal begeleiden van de klant staat voorop.

Naast deze werkzaamheden wordt er ook verwacht dat je jaarstukken kunt samenstellen, financiële verslagen kunt maken, fiscale aangiftes kunt verzorgen en bereid je adviezen voor en werk je deze uit.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding HBO BE, AC of aanverwante WO opleiding;
 • Je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van Exact Online is een pré.

Welke kwaliteiten sluiten daarbij aan?

 • Cijfermatig inzicht, analytisch, accuraat;
 • Proactief en leergierig ingesteld;
 • Extravert persoon, uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal;
 • Schriftelijke en mondelinge beheersing van de Engelse taal is een pré.

Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime baan (minimaal 32 uur);
 • Salaris conform kennis en ervaring;
 • Flexibiliteit;
 • Een gezellig team (zie website);
 • Een resultaatgerichte cultuur;
 • Niet te vergeten: de vrijdagmiddag lunch.

Waarom werken bij BAA?
BAA is een deskundige sparringpartner in financiële administratie, belastingadvies, loonadministratie, financieringen en HR diensten. Door onze brede dienstverlening, persoonlijk contact, actuele kennis en frisse ideeën, kunnen wij tot elk gewenst niveau onze klanten ontzorgen. Wij zijn een unieke, onafhankelijke specialist met oprechte interesse in de klant.

Wij regelen dat een ondernemer tijd heeft om te doen wat hij graag doet: ondernemen! Wij durven daadkrachtig te adviseren en leggen dit in simpele taal uit, zodat ondernemers zich kunnen richten op de essentie. Vaktechnisch zijn we zeer bekwaam maar wij beloven ook ons netwerk en data voor de klant in te zetten.

Tot de doelgroep van BAA behoort elke MKB-ondernemer die graag in zijn eigen taal wordt aangesproken en een langdurige samenwerking met zijn adviseur aan wil gaan.

Enthousiast?
Wij maken graag kennis met jou! Solliciteren kan door middel van je cv en motivatiebrief te sturen naar het volgende mailadres: HR@baa.nl.

Heb je vragen over deze functie of de werving- en selectieprocedure? Tom van Osch beantwoordt met plezier je vragen. Bel Tom via: 0493-695298 of stuur een mail naar: Tom@baa.nl.

Tot snel!