Sponsoring

BAA komt in beweging door diverse personen en verenigingen te steunen. Hieronder een overzicht van de gesponsorde activiteiten en/of clubs.

BAA hoofdsponsor Sanne van Paassen

sanne-van-paassen-200px

Veldrijdster Sanne van Paassen is dit seizoen met een eigen ploeg genaamd Team Bioteaful actief in de wedstrijden. De 26-jarige Brabantse heeft in BAA, Mise en Place en Specialized drie hoofdsponsors gevonden. “De naam Bioteaful komt er uit weg dat topsport niet alleen hard fietsen is”, aldus Van Paassen. “Er komt veel meer bij kijken. Mijn motto is eat and feel bioteaful. Als je niet lekker in je vel zit en niet de goede brandstof tot je neemt, zal je geen topprestaties neerzetten.” Van Paassen begint haar seizoen woensdag 16 september in de wereldbeker veldrit in Las Vegas.

Wilt u meer weten, volg haar op haar website.

sanne-van-paassen-op-de-weg

 

BAA steekt talenten NWC in het nieuw

sponsoring-NWC-trainingspakken

BAA steekt de jonge voetbaltalenten van NWC D1 en NWC D2 in nieuwe trainingspakken en shirts. Hierdoor kunnen ze het komende seizoen weer scoren.

ponsoring-NWC-trainingspakken

BAA 5 x 5 voetbaltoernooi

voetbal1

Het BAA 5 x 5 voetbaltoernooi wordt jaarlijks in de zomer georganiseerd op Sportpark ’t Root van NWC. Het toernooi wordt gehouden voor E & F jeugdspelers, dames- en seniorenteams.

voetbal2

Nieuwe shirtsponsor van HCAS MC2

De sportieve meiden C2 van Hockeyclub Asten Someren lopen er vanaf afgelopen zaterdag weer bij in spiksplinternieuwe shirts met het prachtige logo van BAA.

Wij wensen hen veel sportief succes toe, maar dat gaat wel lukken.

hcas-team

hcas-tabel

BAA sponsor van Triatlonvereniging De Punderman

baa_punderman2

De Triatlonners van De Punderman hebben BAA bedankt voor de sponsoring. Wij wensen hen natuurlijk veel sportief succes toe.

 

baa-punderman1