Sponsoring

BAA komt in beweging door diverse personen en verenigingen te steunen. Hieronder een overzicht van de gesponsorde activiteiten en/of clubs.

BAA nieuwe hoofdsponsor Fiets3daagse Asten

Eind juni werd de sponsorovereenkomst op het kantoor van BAA ondertekend door Joop Deenen, voorzitter van Stichting Activiteiten TWC Asten, en Ton van Empel van BAA. Het jaarlijks terugkerende evenement wordt voortaan georganiseerd onder de naam “BAA Fiets3daagse Asten”.

De organisatie van de fiets3daagse is erg blij dat de BAA zich als hoofdsponsor aan dit evenement heeft verbonden. Met deze financiële ondersteuning is de continuïteit van de Astense Fiets3daagse voor de komende vijf jaar gegarandeerd. 

Inschrijven voor dit wielerevenement, wat dit jaar plaats vindt van 31 juli tot en met 2 augustus, kan bij de VVV Asten en Someren en bij Boekhandel Berkers in Deurne. Deelnemers kunnen zich ook maandagmiddag 30 juli inschrijven bij café Van Hoek op de Markt in Asten. Zij kunnen daarmee de wachttijd op dinsdagochtend vermijden. Voor meer gegevens kijk op www.fiets3daagseasten.nl.