BAA komt in beweging!

Net als ons werk vinden we sport belangrijk en daarom willen we ook hieraan graag een bijdrage leveren. Dit doen we door diverse sportverenigingen uit de regio te steunen bij hun activiteiten. Sport geeft energie en competitie draagt bij aan de ontwikkeling van mensen. Het leveren van topprestaties kan alleen bij maximale inzet. Dit geldt zowel voor sportieve prestaties als bij onze zakelijke werkzaamheden. Hieronder een overzicht van de gesponsorde activiteiten en/of clubs.

Jaspercross wordt BAA Jaspercross

Met ingang van 2019 sponsort BAA de atletiekvereniging ’t Jasper Sport. Dat doen we door de jaarlijkse Jaspercross te ondersteunen die voortaan dan ook de naam BAA Jaspercross zal dragen. Dit sportevenement is zowel toegankelijk voor recreanten als voor wedstrijdatleten. Zondag 6 januari 2019 zijn circa 500 lopers van start gegaan. Kijk voor meer informatie op www.jaspersport.nl.

BAA nieuwe hoofdsponsor Fiets3daagse Asten

Eind juni 2018 werd de sponsorovereenkomst op het kantoor van BAA ondertekend door Joop Deenen, voorzitter van Stichting Activiteiten TWC Asten, en Ton van Empel van BAA. Het jaarlijks terugkerende evenement wordt voortaan georganiseerd onder de naam “BAA Fiets3daagse Asten”.

De organisatie van de fiets3daagse is erg blij dat de BAA zich als hoofdsponsor aan dit evenement heeft verbonden. Met deze financiële ondersteuning is de continuïteit van de Astense Fiets3daagse voor vijf jaar gegarandeerd. Voor meer gegevens kijk op www.fiets3daagseasten.nl.