BAA komt in beweging!

Net als ons werk vinden we sport belangrijk en daarom willen we ook hieraan graag een bijdrage leveren. Dit doen we door diverse sportverenigingen uit de regio te steunen bij hun activiteiten. Sport geeft energie en competitie draagt bij aan de ontwikkeling van mensen. Het leveren van topprestaties kan alleen bij maximale inzet. Dit geldt zowel voor sportieve prestaties als bij onze zakelijke werkzaamheden. Hieronder een overzicht van de gesponsorde activiteiten en/of clubs.

BAA is hoofdsponsor Fiets3daagse Asten

Stichting Activiteiten TWC Asten organiseert elke jaar de gezellige en sportieve fiets 3-daagse. Met ingang van 2018 wordt dit jaarlijkse zomerevenement georganiseerd onder de naam “BAA Fiets 3-daagse Asten”. De organisatie van de fiets3daagse is erg blij dat de BAA zich als hoofdsponsor aan dit evenement heeft verbonden. Met deze financiële ondersteuning is de continuïteit van de Astense Fiets3daagse voor vijf jaar gegarandeerd.

Dit jaar vond het evenement plaats van 30 juli tot en met 1 augustus. Er kon elke dag gekozen worden uit drie routes met afstanden van 35, 45 of 60 kilometer. Voor meer informatie over de BAA fiets 3-daagse kijk op www.fiets3daagseasten.nl.

Jaspercross wordt BAA Jaspercross

Met ingang van 2019 sponsort BAA de atletiekvereniging ’t Jasper Sport. Dat doen we door de jaarlijkse Jaspercross te ondersteunen die voortaan dan ook de naam BAA Jaspercross zal dragen. Dit sportevenement is zowel toegankelijk voor recreanten als voor wedstrijdatleten. Zondag 6 januari 2019 zijn circa 500 lopers van start gegaan. Kijk voor meer informatie op www.jaspersport.nl.